Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
איתי morabets
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Malca verovert de bal door een tackle van achteren. Malca passt de bal met de wreef. Talesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel rent richting de bal. Baumel haalt uit met een fantastische trap. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - morabets 1:0

13e minuut.
Zarug is nu in balbezit. Daniel rent richting de bal. Zarug maakt een afschuwelijke overtreding. Zarug krijgt een gele kaart. Daniel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Daniel kan niet meer verder spelen. Amit komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Dagan speelt de bal door. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca speelt de bal door. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Shivhon de bal. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel schiet op doel. Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - morabets 2:0

30e minuut.
Daar is Nimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaneti is nu in balbezit. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneti verovert de bal door een tackle van achteren. Zaneti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Baumel rent richting de bal. Talesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel verovert de bal door een tackle van achteren. Baumel haalt uit met een fantastische trap. Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - morabets 3:0

42e minuut.
Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag is nu in balbezit. Baumel verovert de bal door een tackle van achteren. Baumel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - morabets 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 31%, morabets 69%.
איתי - morabets 4:0

60e minuut.
Keise is nu in balbezit. Malca is nu in balbezit. Shivhon bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca is nu in balbezit. Malca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sandor onderschept slim de pass. Nimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimny geeft de bal voor. Baumel rent richting de bal. Baumel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jan trapt de bal weg van het doel. Zaneti kopt de bal weg. Klungelig pakt Liberman de bal. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - morabets 4:1

87e minuut.
Sandor is nu in balbezit. Zaneti rent richting de bal. Nimny is nu in balbezit. Zaneti rent richting de bal. Zaneti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 32%, morabets 68%.
איתי - morabets 4:1