Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
איתי pioetox
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Nachtyler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel met een sublieme pass. Dagan rent richting de bal. Dagan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Swissa onderschept slim de pass. Swissa geeft de bal voor. Danan speelt de bal door. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daniel rent richting de bal. Daniel passt de bal zonder na te denken. Kuper rent richting de bal. Malca onderschept slim de pass. Malca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baumel rent richting de bal. Swissa rent richting de bal. Baumel onderschept slim de pass. Malca rent richting de bal. Malca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zano met een harde bal richting middenveld. Nachtyler kopt de bal weg. Danan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini rent richting de bal. Yeini schiet op doel. Hatuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Nimny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagan probeert naar een medespeler te passen. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daniel is nu in balbezit. Liberman rent richting de bal. Daniel geeft de bal voor. Baumel rent richting de bal. Baumel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Affek is nu in balbezit. Affek geeft een hoge lob. Dagan speelt de bal door. Malca rent richting de bal. Malca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Daniel met de inworp. Kitelman geeft een lange en hoge pass. Daar is Baumel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 37%, pioetox 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתי - pioetox 0:0

57e minuut.
Daar is Hanegbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeini is nu in balbezit. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Liberman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kattan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler haalt uit met een fantastische trap. Hatuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nachtyler passt de bal in één keer door. Yeini is nu in balbezit. Daniel rent richting de bal. Nachtyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtyler schiet op doel. Hatuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
איתי - pioetox 0:1

78e minuut.
Swissa passt de bal in één keer door. Berkovic is nu in balbezit. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Baumel is nu in balbezit. Baumel draait met de bal, schiet en ... Zano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Affek is nu in balbezit. Baumel onderschept slim de pass. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel. Zano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
איתי - pioetox 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתי 46%, pioetox 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתי - pioetox 1:1