Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pioetox איתי
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Malca speelt de bal door. Dagan is nu in balbezit. Dagan probeert naar een medespeler te passen. Baumel rent richting de bal. Baumel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Yeini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeini verovert de bal door een tackle van achteren. Yeini schiet op doel. Hatuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pioetox - איתי 1:0

10e minuut.
Kattan met de inworp. Nachtyler is nu in balbezit. Nachtyler passt de bal in één keer door. Hanegbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanegbi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nimny heeft problemen om de bal te vangen. Daniel is nu in balbezit. Daniel passt de bal zonder na te denken. Baumel is nu in balbezit. Baumel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Liberman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kattan met de inworp. Yeini is nu in balbezit. Yeini haalt uit met een fantastische trap. Hatuka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pioetox - איתי 2:0

19e minuut.
Affek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman passt de bal in één keer door. Baumel is nu in balbezit. Baumel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dagan is nu in balbezit. Dagan probeert naar een medespeler te passen. Baumel rent richting de bal. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pioetox - איתי 2:1

22e minuut.
Yeini speelt de bal door. Nachtyler heeft problemen om de bal te vangen. Baumel verovert de bal door een tackle van achteren. Baumel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nachtyler met een sublieme pass. Berkovic rent richting de bal. Baumel onderschept slim de pass. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nimny is nu in balbezit. Nimny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Affek de bal. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel geeft een hoge lob. Kuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel onderschept slim de pass. Baumel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nimny onderschept slim de pass. Nimny passt de bal met de wreef. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel draait met de bal, schiet en ... Vandrman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 60%, איתי 40%.
pioetox - איתי 2:1

49e minuut.
Danan geeft een lange en hoge pass. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca begaat een overtreding. Malca krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kattan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daniel de bal. Daniel probeert naar een medespeler te passen. Malca rent richting de bal. Malca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumel bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malca draait met de bal, schiet en ... Zano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pioetox 57%, איתי 43%.
pioetox - איתי 2:1