Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מנה awdad
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Nagar onderschept slim de pass. Nagar speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar is nu in balbezit. Nagar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Shirazi rent richting de bal. Peres verovert de bal door een tackle van achteren. Peres probeert naar een medespeler te passen. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - awdad 0:1

7e minuut.
Yeret bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres verovert de bal door een tackle van achteren. Peres passt de bal zonder na te denken. Kadusi rent richting de bal. Kadusi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Perez passt de bal zonder na te denken. Gabso is nu in balbezit. Nagar begaat een overtreding. Nagar krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Elhadad met een harde bal richting middenveld. Nagar probeert naar een medespeler te passen. Miari probeert de bal aan de voet te houden. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Hogeg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar passt de bal in één keer door. Nachtailer rent richting de bal. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozenfeld met de inworp. Peres rent richting de bal. Peres draait met de bal, schiet en ... Swissa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - awdad 0:2

37e minuut.
Musa is nu in balbezit. Musa met een sublieme pass. Buvlil rent richting de bal. Rozenfeld onderschept slim de pass. Rozenfeld geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kitelman verovert de bal door een tackle van achteren. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret rent richting de bal. Peres verovert de bal door een tackle van achteren. Peres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 71%, awdad 29%.
מנה - awdad 0:2

48e minuut.
Miari geeft een hoge lob. Yhnin kopt de bal weg. Klungelig pakt Perez de bal. Nachtailer met een sublieme pass. Catz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Yhnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yhnin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sivilia de bal. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozenfeld met de inworp. Peres probeert naar een medespeler te passen. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Yeret probeert naar een medespeler te passen. Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gabso zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gabso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Catz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catz geeft een lange en hoge pass. Yeret kopt de bal weg. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
מנה - awdad 1:2

81e minuut.
Sade rent richting de bal. Sade speelt de bal door. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hogeg met een harde bal richting middenveld. Peres kopt de bal weg. Rozenfeld met een sublieme pass. Kadusi rent richting de bal. Kadusi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מנה 57%, awdad 43%.
מנה - awdad 1:2