Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Our Madrid orel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesika passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lanchner de bal. Lanchner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin probeert naar een medespeler te passen. Haustov heeft problemen om de bal te vangen. Haustov haalt uit met een fantastische trap. Shalit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Rubin passt de bal zonder na te denken. Haustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin is nu in balbezit. Rubin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sa`adon geeft de bal voor. Inworp. Brocks met de inworp. Rubin rent richting de bal. Rubin geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Avrahami de bal. Avrahami geeft de bal voor. Valdboim is nu in balbezit. Haustov onderschept slim de pass. Haustov draait met de bal, schiet en ... Shalit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Haustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Haustov verovert de bal door een tackle van achteren. Haustov haalt uit met een fantastische trap. Shalit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Our Madrid - orel 0:1

32e minuut.
Gazal rent richting de bal. Haustov verovert de bal door een tackle van achteren. Sharabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haustov verovert de bal door een tackle van achteren. Haustov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Amram met een snelle inworp. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi met een sublieme pass. Mesika rent richting de bal. Mesika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Brocks passt de bal zonder na te denken. Mesika rent richting de bal. Mesika passt de bal in één keer door. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yhnin kopt de bal weg. Haustov heeft problemen om de bal te vangen. Sharabi rent richting de bal. Rubin rent richting de bal. Rubin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Altman controleert de bal met de borst. Rubin onderschept slim de pass. Rubin passt de bal in één keer door. Haustov is nu in balbezit. Haustov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Our Madrid 59%, orel 41%.
Our Madrid - orel 0:1

48e minuut.
Yhnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks rent richting de bal. Brocks passt de bal in één keer door. Haustov rent richting de bal. Haustov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Avrahami passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amram de bal. Amram speelt de bal door. Brocks is nu in balbezit. Brocks geeft een hoge lob. Shalit bokst de bal weg.

84e minuut.
Valdboim geeft een lange en hoge pass. Sharabi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avrahami. Avrahami krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Rubin rent richting de bal. Sharabi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rubin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Our Madrid - orel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Our Madrid 55%, orel 45%.
Our Madrid - orel 0:2