Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamada111 גד
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Korman onderschept slim de pass. Strull bereikt de bal nog maar net als eerste. Strull met een sublieme pass. Fixler rent richting de bal. Fixler haalt uit met een fantastische trap. Laluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hamada111 - גד 1:0

19e minuut.
Korman is nu in balbezit. Strull verovert de bal door een tackle van achteren. Strull geeft de bal voor. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler draait met de bal, schiet en ... Laluz bokst de bal weg.

35e minuut.
Fixler is nu in balbezit. Bassis rent richting de bal. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hamada111 - גד 2:0

44e minuut.
Tadesa geeft de bal voor. Inworp. Volman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamada111 33%, גד 67%.
hamada111 - גד 2:0

71e minuut.
Ilouz is nu in balbezit. Abergil speelt de bal door. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeev rent richting de bal. Zeev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutman speelt de bal door. Laufer heeft problemen om de bal te vangen. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamada111 36%, גד 64%.
hamada111 - גד 2:0