Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beitar jerusalem حمزة
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Melikson onderschept slim de pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem speelt de bal door. Kapeta rent richting de bal. Kapeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kapeta probeert de bal aan de voet te houden. Yehiel is nu in balbezit. Kapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Menachem rent richting de bal. Menachem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Siman tov trapt de bal weg van het doel. Menachem kopt de bal weg. Noy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta onderschept slim de pass. Kapeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - حمزة 0:1

39e minuut.
Ratzabi met een sublieme pass. Tzinovitch is nu in balbezit. Tubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Tzinovitch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Moriya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem rent richting de bal. Noy begaat een overtreding. Noy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 62%, حمزة 38%.
beitar jerusalem - حمزة 0:1

53e minuut.
Tubi rent richting de bal. Noy onderschept slim de pass. Noy passt de bal in één keer door. Tzinovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tubi geeft een hoge lob. Kapeta rent richting de bal. Kapeta haalt uit met een fantastische trap. Namdar probeert de bal aan de voet te houden. Yhnin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - حمزة 0:2

62e minuut.
Walk passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Awat de bal onder controle te krijgen. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch draait met de bal, schiet en ... Siman tov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - حمزة 1:2

69e minuut.
Noy passt de bal zonder na te denken. Tzinovitch rent richting de bal. Melikson onderschept slim de pass. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beitar jerusalem - حمزة 2:2

77e minuut.
Melikson met een sublieme pass. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal in één keer door. Kapeta rent richting de bal. Kapeta schiet op doel. Yhnin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - حمزة 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 45%, حمزة 55%.
beitar jerusalem - حمزة 2:3