Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حمزة beitar jerusalem
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tubi verovert de bal door een tackle van achteren. Tubi passt de bal met de wreef. Kapeta is nu in balbezit. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem haalt uit met een fantastische trap. Shmariaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tubi met een sublieme pass. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Kapeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Peleg kopt de bal weg. Klungelig pakt Melikson de bal. Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi heeft problemen om de bal te vangen. Ratzabi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Menachem onderschept slim de pass. Menachem geeft een hoge lob. Daar is Kapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapeta haalt uit met een fantastische trap. Shmariaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
حمزة - beitar jerusalem 1:0

19e minuut.
Daar is Ratzabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta onderschept slim de pass. Kapeta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Tubi speelt de bal door. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Noy rent richting de bal. Menachem onderschept slim de pass. Menachem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zilber bereikt de bal nog maar net als eerste. Elihav onderschept slim de pass. Elihav geeft een hoge lob. Melikson geeft een lange en hoge pass. Elihav heeft problemen om de bal te vangen. Shmariaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Yehiel de bal. Melikson met een sublieme pass. Kapeta is nu in balbezit. Kapeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حمزة - beitar jerusalem 2:0

33e minuut.
Ratzabi speelt de bal door. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch passt de bal in één keer door. Ratzabi heeft problemen om de bal te vangen. Ratzabi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzabi passt de bal zonder na te denken. Tzinovitch rent richting de bal. Tzinovitch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حمزة - beitar jerusalem 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حمزة 35%, beitar jerusalem 65%.
حمزة - beitar jerusalem 2:1

67e minuut.
Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas geeft de bal voor. Menachem kopt de bal weg. Kapeta is nu in balbezit. Kapeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kapeta rent richting de bal. Menachem rent richting de bal. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas geeft de bal voor. Melikson geeft een lange en hoge pass. Zilber is nu in balbezit. Zilber geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Shefler met een sublieme pass. Klungelig pakt Walk de bal. Walk geeft een lange en hoge pass. Kapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hasan rent richting de bal. Hasan geeft een hoge lob. Melikson met een sublieme pass. Menachem rent richting de bal. Menachem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حمزة 32%, beitar jerusalem 68%.
حمزة - beitar jerusalem 2:1