Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
גד monester
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ashkar is nu in balbezit. Yanai rent richting de bal. Ashkar verovert de bal door een tackle van achteren. Ashkar haalt uit met een fantastische trap. Laluz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - monester 0:1

19e minuut.
Gutman met een sublieme pass. Laufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Laufer geeft de bal voor. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi geeft een lange en hoge pass. Laluz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - monester 0:2

30e minuut.
Hirshovitz speelt de bal door. Strull is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirshovitz. Hirshovitz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kalfa probeert naar een medespeler te passen. Haroni kopt de bal weg. Daar is Klin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashkar rent richting de bal. Ashkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Avika speelt de bal door. Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal zonder na te denken. Ashkar is nu in balbezit. Ashkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yemin passt de bal zonder na te denken. Strull bereikt de bal nog maar net als eerste. Strull speelt de bal door. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 62%, monester 38%.
גד - monester 0:2

49e minuut.
Gutman is nu in balbezit. Gutman passt de bal in één keer door. Sagir rent richting de bal. Strull verovert de bal door een tackle van achteren. Strull geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Haroni verovert de bal door een tackle van achteren. Haroni speelt de bal door. Kaplan probeert de bal met de borst te controleren. Kaplan geeft de bal voor. Alfasdi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan met een sublieme pass. Efhraym heeft problemen om de bal te vangen. Ashkar rent richting de bal. Ashkar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Laufer verovert de bal door een tackle van achteren. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshovitz geeft de bal voor. Haroni rent richting de bal. Haroni passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Strull is nu in balbezit. Hirshovitz rent richting de bal. Strull begaat een overtreding. Strull krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Yemin is nu in balbezit. Yaakobi begaat een overtreding. Yemin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yemin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sagir is nu in balbezit. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
גד - monester 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: גד 55%, monester 45%.
גד - monester 1:2