Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
naimar גד
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Volman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Tubul de bal. Strull rent richting de bal. Strull draait met de bal, schiet en ... Toledo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aharon rent richting de bal. Aharon geeft de bal voor. Efhraym heeft problemen om de bal te vangen. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut is nu in balbezit. Buchbut probeert naar een medespeler te passen. Toledo rent richting de bal. Toledo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cahila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahila haalt uit met een fantastische trap. Gutman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkol rent richting de bal. Barkol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimar 50%, גד 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
naimar - גד 0:0

47e minuut.
Aharon heeft problemen om de bal te vangen. Aharon met een sublieme pass. Valdboim is nu in balbezit. Valdboim geeft een lange en hoge pass. Barkol krijgt zijn hoofd ertegen. Laluz bokst de bal weg. Barkol rent richting de bal. Barkol schiet op doel. Laluz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
naimar - גד 1:0

52e minuut.
Lanchner met een sublieme pass. Toledo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zigankov. Zigankov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zigankov speelt de bal door. Aharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner is nu in balbezit. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buchbut met de inworp. Yanai heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cahila. Cahila krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Valdboim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cahila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahila speelt de bal door. Zigankov is nu in balbezit. Zigankov geeft een hoge lob. Laluz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Arbeitman probeert de bal met de borst te controleren. Lanchner onderschept slim de pass. Zigankov met een sublieme pass. Toledo rent richting de bal. Toledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimar 48%, גד 52%.
naimar - גד 1:0