Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamada111 monester
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Abergil passt de bal zonder na te denken. Fixler is nu in balbezit. Hirshovitz probeert naar een medespeler te passen. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Haroni is nu in balbezit. Haroni passt de bal zonder na te denken. Tadesa heeft problemen om de bal te vangen. Ashkar verovert de bal door een tackle van achteren. Ashkar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Korman speelt de bal door. Abergil rent richting de bal. Abergil probeert naar een medespeler te passen. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ilouz passt de bal zonder na te denken. Sagir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abergil met een sublieme pass. Ashkar rent richting de bal. Ashkar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaplan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bassis rent richting de bal. Bassis probeert naar een medespeler te passen. Fixler heeft problemen om de bal te vangen. Fixler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abergil onderschept slim de pass. Abergil passt de bal in één keer door. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler schiet op doel. Sharon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Yaakobi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fixler verovert de bal door een tackle van achteren. Bassis rent richting de bal. Fixler is nu in balbezit. Fixler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hamada111 - monester 1:0

33e minuut.
Zeev kopt de bal weg. Hirshovitz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abergil. Abergil krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tadesa probeert naar een medespeler te passen. Korman is nu in balbezit. Ashkar maakt een afschuwelijke overtreding. Ashkar krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sagir is nu in balbezit. Hirshovitz rent richting de bal. Fixler verovert de bal door een tackle van achteren. Bassis is nu in balbezit. Bassis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Ashkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abergil rent richting de bal. Haroni verovert de bal door een tackle van achteren. Ashkar is nu in balbezit. Ashkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hamada111 - monester 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamada111 40%, monester 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hamada111 - monester 1:1

49e minuut.
Hirshovitz probeert naar een medespeler te passen. Abergil speelt de bal door. Zeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeev geeft een lange en hoge pass. Ganon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Bassis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fixler rent richting de bal. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler is nu in balbezit. Fixler schiet op doel. Sharon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ilouz probeert de bal aan de voet te houden. Alfasdi begaat een overtreding. Ilouz raakt geblesseerd tijdens het duel. Abergil met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Ganon de bal onder controle te krijgen. Fixler is nu in balbezit. Fixler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroni rent richting de bal. Haroni passt de bal zonder na te denken. Ashkar rent richting de bal. Ashkar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hirshovitz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilouz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeev heeft problemen om de bal te vangen. Zeev geeft een lange en hoge pass. Sharon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamada111 44%, monester 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hamada111 - monester 1:1