Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beitar jerusalem גד
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch probeert naar een medespeler te passen. Ratzabi rent richting de bal. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - גד 1:0

42e minuut.
Klin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yulzari met de inworp. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Namdar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanchner rent richting de bal. Lanchner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 52%, גד 48%.
beitar jerusalem - גד 1:0

76e minuut.
Peleg geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klin de bal onder controle te krijgen. Tzinovitch is nu in balbezit. Tzinovitch haalt uit met een fantastische trap. Laluz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Yehiel geeft de bal voor. Laufer is nu in balbezit. Laufer probeert naar een medespeler te passen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beitar jerusalem - גד 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 53%, גד 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beitar jerusalem - גד 1:1