Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef club naimar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Egozi is nu in balbezit. Musa onderschept slim de pass. Musa met een sublieme pass. Barkol rent richting de bal. Barkol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barkol passt de bal in één keer door. Egozi rent richting de bal. Cahila rent richting de bal. Cahila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tartazki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Liberman geeft een hoge lob. Inworp. Afek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaakobi rent richting de bal. Yaakobi geeft de bal voor. Passo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tubul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Yaakobi passt de bal met de wreef. Zigankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati verovert de bal door een tackle van achteren. Tzarfati schiet op doel. Passo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Arbeitman heeft problemen om de bal te vangen. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barkol is nu in balbezit. Tartazki rent richting de bal. Tartazki geeft de bal voor. Barkol rent richting de bal. Barkol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zigankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi onderschept slim de pass. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 56%, naimar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yousef club - naimar 0:0

49e minuut.
Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad speelt de bal door. Barkol rent richting de bal. Barkol draait met de bal, schiet en ... Haustov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Yaakobi passt de bal met de wreef. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati draait met de bal, schiet en ... Tubul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Passo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef club - naimar 1:0

86e minuut.
Tubul rent richting de bal. Tubul passt de bal met de wreef. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati schiet op doel. Passo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef club - naimar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 54%, naimar 46%.
yousef club - naimar 2:0