Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حمزة גד
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Laufer passt de bal zonder na te denken. Lanchner is nu in balbezit. Melikson is nu in balbezit. Lanchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Melikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Halperin rent richting de bal. Lanchner verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo rent richting de bal. Toledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Silvas met een snelle inworp. Daar is Melikson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanchner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanchner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Shefler rent richting de bal. Buchbut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Menachem de bal. Menachem geeft een hoge lob. Daar is Efhraym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حمزة 37%, גד 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
حمزة - גד 0:0

66e minuut.
Silvas passt de bal met de wreef. Strull is nu in balbezit. Strull geeft een lange en hoge pass. Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan speelt de bal door. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Volman met een sublieme pass. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner speelt de bal door. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
حمزة - גד 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حمزة 56%, גד 44%.
حمزة - גד 0:1