Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beitar jerusalem hamada111
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


34e minuut.
Abergil speelt de bal door. Bassis is nu in balbezit. Bassis probeert naar een medespeler te passen. Fixler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fixler draait met de bal, schiet en ... Shmariaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - hamada111 0:1

35e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Fixler onderschept slim de pass. Yehiel rent richting de bal. Fixler verovert de bal door een tackle van achteren. Fixler haalt uit met een fantastische trap. Shmariaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noy heeft problemen om de bal te vangen. Fixler rent richting de bal. Fixler schiet op doel. Shmariaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - hamada111 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 64%, hamada111 36%.
beitar jerusalem - hamada111 0:2

48e minuut.
Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abergil onderschept slim de pass. Abergil speelt de bal door. Bassis is nu in balbezit. Bassis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Korman kopt de bal weg. Valdboim geeft een hoge lob. Jenajshvili rent richting de bal. Tzinovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Tzinovitch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Valdboim is nu in balbezit. Ravizada rent richting de bal. Ravizada passt de bal in één keer door. Fixler is nu in balbezit. Fixler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tzinovitch is nu in balbezit. Abergil verovert de bal door een tackle van achteren. Abergil speelt de bal door. Fixler is nu in balbezit. Fixler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yulzari probeert de bal aan de voet te houden. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis passt de bal in één keer door. Fixler rent richting de bal. Fixler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fixler rent richting de bal. Fixler haalt uit met een fantastische trap. Namdar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ravizada neemt de hoekschop. Shmariaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Abergil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yehiel de bal. Fixler probeert naar een medespeler te passen. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - hamada111 0:3

82e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman geeft een hoge lob. Daar is Elihav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fixler is nu in balbezit. Fixler schiet op doel. Shmariaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 60%, hamada111 40%.
beitar jerusalem - hamada111 0:3