Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef club monester
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ederee speelt de bal door. Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi passt de bal in één keer door. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yaakobi is nu in balbezit. Yaakobi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaakobi. Yaakobi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ederee met een sublieme pass. Egozi is nu in balbezit. Haroni is nu in balbezit. Haroni schiet op doel. Haustov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Ederee de bal onder controle te krijgen. Yaakobi is nu in balbezit. Yaakobi passt de bal in één keer door. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef club - monester 1:0

29e minuut.
Ederee is nu in balbezit. Ederee geeft de bal voor. Hirshovitz rent richting de bal. Tzarfati verovert de bal door een tackle van achteren. Tzarfati draait met de bal, schiet en ... Kalfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef club - monester 2:0

33e minuut.
Egozi is nu in balbezit. Haroni verovert de bal door een tackle van achteren. Haroni speelt de bal door. Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kalfa trapt de bal weg. Kaplan controleert de bal met de borst. Brener bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Hirshovitz speelt de bal door. Tartazki rent richting de bal. Ashkar begaat een overtreding. Tartazki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tartazki kan niet meer verder spelen. Elihav komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Zachko is nu in balbezit. Zachko passt de bal zonder na te denken. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi schiet op doel. Kalfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haustov trapt de bal weg. Haustov met een sublieme pass. Klungelig pakt Haroni de bal. Haroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 50%, monester 50%.
yousef club - monester 2:0

50e minuut.
Brener verovert de bal door een tackle van achteren. Ederee is nu in balbezit. Yaakobi verovert de bal door een tackle van achteren. Haroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brener kopt de bal weg. Haroni is nu in balbezit. Haroni passt de bal zonder na te denken. Ashkar is nu in balbezit. Ashkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Egozi onderschept slim de pass. Egozi speelt de bal door. Ederee rent richting de bal. Haroni verovert de bal door een tackle van achteren. Haroni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yaakobi speelt de bal door. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagir. Sagir krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hirshovitz heeft problemen om de bal te vangen. Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati is nu in balbezit. Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 61%, monester 39%.
yousef club - monester 2:0