Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
naimar حمزة
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Passo trapt de bal weg. Cahila kopt de bal weg. Hilel heeft problemen om de bal te vangen. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aharon onderschept slim de pass. Zigankov probeert naar een medespeler te passen. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubi rent richting de bal. Tubi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hasan onderschept slim de pass. Zaneti is nu in balbezit. Hasan begaat een overtreding. Hasan krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aharon rent richting de bal. Kapeta onderschept slim de pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapeta rent richting de bal. Kapeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tubi is nu in balbezit. Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tubi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tubi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tubi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimar 58%, حمزة 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
naimar - حمزة 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Melikson de bal onder controle te krijgen. Cahila is nu in balbezit. Cahila passt de bal zonder na te denken. Barkol heeft problemen om de bal te vangen. Barkol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Zigankov is nu in balbezit. Zigankov met een sublieme pass. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zigankov geeft de bal voor. Inworp. Zilber met de inworp. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zilber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een hoge lob. Awat rent richting de bal. Awat draait met de bal, schiet en ... Passo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Aharon de bal. Menachem is nu in balbezit. Zigankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zigankov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naimar 57%, حمزة 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
naimar - حمزة 0:0