Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beitar jerusalem naimar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Zigankov de bal. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi met een sublieme pass. Tzinovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zigankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi onderschept slim de pass. Ratzabi passt de bal zonder na te denken. Yulzari rent richting de bal. Yulzari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Noy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahila verovert de bal door een tackle van achteren. Barkol rent richting de bal. Barkol haalt uit met een fantastische trap. Shmariaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Aharon onderschept slim de pass. Aharon geeft de bal voor. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Musa kopt de bal weg. Valdboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol rent richting de bal. Barkol haalt uit met een fantastische trap. Valdboim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shmariaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Noy geeft een lange en hoge pass. Tzinovitch kopt de bal weg. Aharon probeert de bal aan de voet te houden. Ratzabi onderschept slim de pass. Ratzabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 60%, naimar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beitar jerusalem - naimar 0:0

50e minuut.
Walk geeft de bal voor. Inworp. Zaneti met de inworp. Apfeldorf heeft problemen om de bal te vangen. Apfeldorf geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Valdboim rent richting de bal. Musa rent richting de bal. Musa speelt de bal door. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol draait met de bal, schiet en ... Shmariaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ratzabi is nu in balbezit. Ratzabi met een sublieme pass. Arbeitman rent richting de bal. Tzinovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Peleg passt de bal met de wreef. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzabi speelt de bal door. Tzinovitch rent richting de bal. Tzinovitch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beitar jerusalem - naimar 1:0

75e minuut.
Liberman met een snelle inworp. Zigankov rent richting de bal. Zigankov speelt de bal door. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cahila passt de bal zonder na te denken. Aharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel begaat een overtreding. Aharon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beitar jerusalem 43%, naimar 57%.
beitar jerusalem - naimar 1:0