Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef club גד
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ederee rent richting de bal. Gutman onderschept slim de pass. Gutman geeft een hoge lob. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Afek kopt de bal weg. Klungelig pakt Haustov de bal. Yemin rent richting de bal. Haustov onderschept slim de pass. Haustov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Laufer passt de bal in één keer door. Yaakobi rent richting de bal. Yaakobi met een sublieme pass. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Elhadad rent richting de bal. Toledo onderschept slim de pass. Lanchner rent richting de bal. Lanchner schiet op doel. Haustov bokst de bal weg.

29e minuut.
Egozi probeert naar een medespeler te passen. Yaakobi is nu in balbezit. Yaakobi met een sublieme pass. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Volman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haustov. Volman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yemin met een snel genomen vrije trap. Daar is Strull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strull kopt de bal weg. Toledo rent richting de bal. Toledo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Haustov kopt de bal weg. Inworp. Volman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanchner rent richting de bal. Lanchner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yaakobi heeft problemen om de bal te vangen. Yemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi verovert de bal door een tackle van achteren. Tzarfati rent richting de bal. Tzarfati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 47%, גד 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yousef club - גד 0:0

64e minuut.
Gutman speelt de bal door. Yemin rent richting de bal. Yaakobi onderschept slim de pass. Yaakobi haalt uit met een fantastische trap. Laluz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yousef club - גד 1:0

79e minuut.
Haustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Haustov geeft de bal voor. Yanai heeft problemen om de bal te vangen. Afek is nu in balbezit. Afek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gutman rent richting de bal. Brener onderschept slim de pass. Brener speelt de bal door. Tzarfati is nu in balbezit. Tzarfati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tartazki kopt de bal weg. Daar is Yemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egozi begaat een overtreding. Egozi krijgt een gele kaart. Yemin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yemin kan niet meer verder spelen. Buchbut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef club 49%, גד 51%.
yousef club - גד 1:0