Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest Fallen 1
1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


10e minuut.
Józefiak kan de bal niet met de borst controleren. Józefiak geeft de bal voor. Skabowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Solíz onderschept slim de pass. Solíz passt de bal in één keer door. Johnѕon is nu in balbezit. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Fallen 1 1:0

15e minuut.
Gato met een snelle inworp. Daar is Gasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte is nu in balbezit. Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skabowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Johnѕon controleert de bal met de borst. Johnѕon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Fallen 1 2:0

20e minuut.
Skabowski passt de bal in één keer door. Solíz rent richting de bal. Solíz passt de bal zonder na te denken. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Montes is nu in balbezit. Montes geeft de bal voor. Skabowski met een sublieme pass. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Solíz probeert naar een medespeler te passen. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taborga de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gargano rent richting de bal. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon passt de bal met de wreef. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Fallen 1 3:0

30e minuut.
Klungelig pakt Subirana de bal. Johnѕon is nu in balbezit. Taborga bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Morón met een harde bal richting middenveld. Pérez rent richting de bal. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Fallen 1 4:0

35e minuut.
Daar is Gasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skabowski rent richting de bal. Skabowski passt de bal zonder na te denken. Johnѕon rent richting de bal. Johnѕon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Subirana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skabowski met de inworp. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak met een sublieme pass. Johnѕon rent richting de bal. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 22%, Fallen 1 78%.
Club The Strongest - Fallen 1 4:0

52e minuut.
Morón met een harde bal richting middenveld. Skabowski kopt de bal weg. Solíz speelt de bal door. Józefiak geeft de bal voor. Iturralde krijgt zijn hoofd ertegen. Morón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pelaes is nu in balbezit. Gato is nu in balbezit. Pelaes onderschept slim de pass. Skabowski heeft problemen om de bal te vangen. Skabowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johnѕon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iturralde neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - Fallen 1 5:0

77e minuut.
Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taborga de bal. Iturralde rent richting de bal. Iturralde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pelaes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skabowski heeft problemen om de bal te vangen. Skabowski met een sublieme pass. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Solíz probeert naar een medespeler te passen. Solíz rent richting de bal. Solíz speelt de bal door. Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Gargano trapt de bal weg van het doel. Subirana controleert de bal met de borst. Johnѕon is nu in balbezit. Johnѕon draait met de bal, schiet en ... Morón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 14%, Fallen 1 86%.
Club The Strongest - Fallen 1 5:0