Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRIEZNIK RCR Avanti
FULL TIMER Tactiek fgfg
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 30.3
matig Schieten matig
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


10e minuut.
Lorenc geeft een hoge lob. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă passt de bal zonder na te denken. Albuşel heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 1:0

12e minuut.
Orlando rent richting de bal. Klungelig pakt Orlando de bal. Orlando passt de bal zonder na te denken. Strukar is nu in balbezit. Strukar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRIEZNIK - RCR Avanti 1:1

15e minuut.
Capraro met een sublieme pass. Calbumanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Calbumanque passt de bal zonder na te denken. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 1:2

22e minuut.
Bohorquez heeft problemen om de bal te vangen. Urbunas onderschept slim de pass. Urbunas met een sublieme pass. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Orlando rent richting de bal. Svéda verovert de bal door een tackle van achteren. Svéda probeert naar een medespeler te passen. Albuşel rent richting de bal. Albuşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRIEZNIK - RCR Avanti 2:2

34e minuut.
Urbunas onderschept slim de pass. Urbunas passt de bal in één keer door. Cienfuegos rent richting de bal. Săndiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Săndiţă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Calbumanque geeft een lange en hoge pass. Bohorquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Capraro begaat een overtreding. Capraro krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Săndiţă probeert naar een medespeler te passen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel met een sublieme pass. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 3:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capraro met de inworp. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIEZNIK 38%, RCR Avanti 62%.
PRIEZNIK - RCR Avanti 3:2

48e minuut.
Strukar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albuşel de bal onder controle te krijgen. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Augustín geeft de bal voor. Daffé kopt de bal weg. Lorenc speelt de bal door. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Săndiţă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 4:2

55e minuut.
Calbumanque speelt de bal door. Strukar rent richting de bal. Strukar passt de bal met de wreef. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Capraro verovert de bal door een tackle van achteren. Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal zonder na te denken. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 4:3

66e minuut.
Lorenc verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenc geeft een lange en hoge pass. Albuşel kopt de bal weg. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 5:3

71e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro kopt de bal weg. Urbunas rent richting de bal. Urbunas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Albuşel speelt de bal door. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă passt de bal zonder na te denken. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRIEZNIK - RCR Avanti 6:3

76e minuut.
Lorenc verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenc geeft een hoge lob. Iachetti heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel rent richting de bal. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă passt de bal zonder na te denken. Iachetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRIEZNIK 39%, RCR Avanti 61%.
PRIEZNIK - RCR Avanti 6:3