Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Bolivat Aguilar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cascales passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 1:0

14e minuut.
Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Costas krijgt een gele kaart. Calderón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Costas speelt de bal door. Calderón neemt de penalty, wat een uithaal! Quintanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 2:0

21e minuut.
Sponge onderschept slim de pass. Milliet is nu in balbezit. Mendoza is nu in balbezit. Milliet rent richting de bal. Milliet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponge met een sublieme pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel. Vidal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 2:1

31e minuut.
Ferreira geeft een lange en hoge pass. Cascales probeert naar een medespeler te passen. Milliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliet draait met de bal, schiet en ... Vidal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Bolivat - Aguilar 2:2

40e minuut.
Alzérreca passt de bal in één keer door. Cascales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascales met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 3:2

41e minuut.
da Costa onderschept slim de pass. da Costa speelt de bal door. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Bolivat 46%, Aguilar 54%.
Club Bolivat - Aguilar 3:2

52e minuut.
Pittaluga passt de bal zonder na te denken. Cascales rent richting de bal. Cascales passt de bal met de wreef. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Bolivat - Aguilar 3:3

70e minuut.
Milliet is nu in balbezit. Milliet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sponge de bal. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 3:4

81e minuut.
Cucurullo rent richting de bal. Cucurullo geeft de bal voor. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moscoso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Bolivat - Aguilar 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Bolivat 62%, Aguilar 38%.
Club Bolivat - Aguilar 3:5