Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKOKA FC PRIEZNIK
Attack Tactiek FULL TIMER
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Stamatović met een sublieme pass. Ling-Hyu rent richting de bal. Massote met een sublieme pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 1:0

13e minuut.
Buitenspel voor Lăcustă. Goede buitenspelval van de verdediging. Fortunato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanát rent richting de bal. Lizama is nu in balbezit. Lizama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Augustín rent richting de bal. Augustín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumawagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanát geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 2:0

18e minuut.
Requena rent richting de bal. Requena geeft een lange en hoge pass. Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap. Murillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Ling-Hyu heeft problemen om de bal te vangen. Urbunas onderschept slim de pass. Urbunas probeert naar een medespeler te passen. Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 3:0

26e minuut.
Massote rent richting de bal. Massote passt de bal zonder na te denken. Lorenc rent richting de bal. Zanát onderschept slim de pass. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 4:0

31e minuut.
Stamatović onderschept slim de pass. Stamatović passt de bal in één keer door. Albuşel met een sublieme pass. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lorenc geeft een hoge lob. Ligęza rent richting de bal. Ligęza geeft een lange en hoge pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 5:0

35e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Săndiţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ligęza de bal. Zanát is nu in balbezit. Zanát schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Albuşel speelt de bal door. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... Murillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Ling-Hyu rent richting de bal. Albuşel onderschept slim de pass. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... Murillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Murillo speelt de bal door. Massote kopt de bal weg. Lorenc controleert de bal met de borst. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 59%, PRIEZNIK 41%.
SKOKA FC - PRIEZNIK 6:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capraro met de inworp. Augustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizama verovert de bal door een tackle van achteren. Lizama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 7:0

55e minuut.
Ligęza trapt de bal weg. Urbunas probeert de bal met de borst te controleren. Ling-Hyu begaat een overtreding. Ling-Hyu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fakhri kan de bal niet met de borst controleren. Fakhri geeft een hoge lob. Lizama kopt de bal weg. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Augustín geeft een lange en hoge pass. Fakhri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lorenc de bal. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - PRIEZNIK 8:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Mohd Saad komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Cabrales komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustín verovert de bal door een tackle van achteren. Augustín passt de bal zonder na te denken. Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Massote geeft een lange en hoge pass. Zanát is nu in balbezit. Ligęza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanát is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizama neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Augustín geeft de bal voor. Săndiţă kopt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Murillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Cabrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrales met een sublieme pass. Capraro verovert de bal door een tackle van achteren. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 46%, PRIEZNIK 54%.
SKOKA FC - PRIEZNIK 8:0