Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WilstermannF.C. Bleach NSW
G433 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 32.8
good Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Bruycker speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Della Sala. Della Sala krijgt een gele kaart. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruycker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ramos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bleach NSW 1:0

7e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Calderón passt de bal met de wreef. Arana rent richting de bal. Arana schiet op doel. Carvalho Gomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bleach NSW 2:0

19e minuut.
Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ... Carvalho Gomes bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 41%, Bleach NSW 59%.
WilstermannF.C. - Bleach NSW 2:0

51e minuut.
Noss met een sublieme pass. Arana heeft problemen om de bal te vangen. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bleach NSW 3:0

58e minuut.
Ibagaza passt de bal zonder na te denken. Vivar rent richting de bal. Vivar passt de bal met de wreef. Laikmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laikmaa speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Niski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skut rent richting de bal. Skut probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Arana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carvalho Gomes trapt de bal weg. Bruycker kopt de bal weg. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carvalho Gomes trapt de bal weg. Bruycker kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Carvalho Gomes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bruycker is nu in balbezit. Bruycker passt de bal in één keer door. Arana rent richting de bal. Arana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Bleach NSW 4:0

89e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker passt de bal in één keer door. Daar is Arana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arana schiet op doel. Carvalho Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 35%, Bleach NSW 65%.
WilstermannF.C. - Bleach NSW 4:0