Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonys Masters Mogur fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Candia passt de bal zonder na te denken. Dutra is nu in balbezit. Beltrán met een sublieme pass. Dutra rent richting de bal. Dutra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Azurduy probeert naar een medespeler te passen. Gareca is nu in balbezit. Gareca geeft een hoge lob. Azurduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurduy draait met de bal, schiet en ... Andrade bokst de bal weg.

13e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Quiñones geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Leaños geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita met een snelle inworp. Quiñones heeft problemen om de bal te vangen. Quiñones geeft de bal voor. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Galvez met een sublieme pass. Inworp. Beltrán met een snelle inworp. Castellón controleert de bal met de borst. Castellón geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Candia met een sublieme pass. Dutra rent richting de bal. Leaños rent richting de bal. Dutra onderschept slim de pass. Dutra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonys Masters - Mogur fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonys Masters 48%, Mogur fc 52%.
Tonys Masters - Mogur fc 0:1

63e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candia. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamayo met een snel genomen vrije trap. Azurduy springt en kopt de bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pita met een sublieme pass. Candia is nu in balbezit. Candia geeft een lange en hoge pass. Dutra rent richting de bal. Dutra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonys Masters 39%, Mogur fc 61%.
Tonys Masters - Mogur fc 0:1