Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Chiripiolca Sanca
torneo Tactiek fifa
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


21e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Antezana is nu in balbezit. Antezana geeft een lange en hoge pass. Choquere is nu in balbezit. Choquere haalt uit met een fantastische trap. Arrien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Pedraza haalt uit met een fantastische trap. Daher probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daher met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinsmann is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chiripiolca - Sanca 1:0

36e minuut.
Añez is nu in balbezit. Añez geeft een hoge lob. Klinsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Antezana passt de bal in één keer door. Mesa is nu in balbezit. Choquere schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Choquere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chiripiolca 36%, Sanca 64%.
La Chiripiolca - Sanca 1:0

46e minuut.
Pedraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Antezana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedraza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pedraza kan niet meer verder spelen. Jáuregui komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jáuregui kopt de bal weg. Soruco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jáuregui. Jáuregui krijgt een gele kaart. Soruco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soruco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choquere is nu in balbezit. Choquere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lijerón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choquere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandy rent richting de bal. Sandy draait met de bal, schiet en ... Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chiripiolca - Sanca 2:0

63e minuut.
Choquere probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui rent richting de bal. Klinsmann rent richting de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Choquere begaat een overtreding. Jáuregui roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jáuregui kan niet meer verder spelen. Jáuregui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meza komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sandy speelt de bal door. Daar is Viscarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Choquere is nu in balbezit. Choquere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Klinsmann rent richting de bal. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Meza met een snelle inworp. Arze is nu in balbezit. Arze geeft een hoge lob. Choquere rent richting de bal. Choquere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Chiripiolca - Sanca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Chiripiolca 42%, Sanca 58%.
La Chiripiolca - Sanca 2:1