Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE STRONGEST TRI Ballspielverein dusseldorf Frank
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Becerra passt de bal zonder na te denken. Irahola is nu in balbezit. De Meza begaat een overtreding. De Meza krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paz de bal. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calvimontes met een snelle inworp. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 46%, Ballspielverein dusseldorf Frank 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE STRONGEST TRI - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Langenbacher de bal. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza passt de bal zonder na te denken. Campetella rent richting de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Alanoca rent richting de bal. Alanoca met een sublieme pass. Becerra met een sublieme pass. Campetella rent richting de bal. Campetella haalt uit met een fantastische trap. Rivero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cossio rent richting de bal. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Cossio verovert de bal door een tackle van achteren. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 49%, Ballspielverein dusseldorf Frank 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE STRONGEST TRI - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:0