Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballspielverein dusseldorf Frank THE STRONGEST TRI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Langenbacher probeert naar een medespeler te passen. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos begaat een overtreding. Araos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Langenbacher rent richting de bal. Alanoca onderschept slim de pass. Alanoca passt de bal in één keer door. Cossio is nu in balbezit. Cossio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra geeft de bal voor. Klungelig pakt Langenbacher de bal. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Faldín rent richting de bal. Irahola bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola probeert naar een medespeler te passen. Cossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 1:0

37e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra speelt de bal door. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioja onderschept slim de pass. Rioja met een sublieme pass. Cossio rent richting de bal. Cossio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballspielverein dusseldorf Frank 43%, THE STRONGEST TRI 57%.
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 2:0

61e minuut.
Taborga rent richting de bal. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taborga zal de hoekschop nemen. Paal!

62e minuut.
Kromberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborga met een snelle inworp. Faldín is nu in balbezit. Faldín geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 3:0

63e minuut.
Irahola verovert de bal door een tackle van achteren. Irahola probeert naar een medespeler te passen. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pantoja de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballspielverein dusseldorf Frank 36%, THE STRONGEST TRI 64%.
Ballspielverein dusseldorf Frank - THE STRONGEST TRI 4:0