Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Akatsuki .C.A.B.J.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bascopé met een sublieme pass. Daar is Aragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragon passt de bal in één keer door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Sonaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Olmos onderschept slim de pass. Olmos passt de bal in één keer door. Zamudio rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - .C.A.B.J. 0:1

35e minuut.
Iturralde trapt de bal weg. Daar is Camhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soljancik geeft een lange en hoge pass. Ulloa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vidaurre geeft een hoge lob. Zamudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - .C.A.B.J. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Akatsuki 66%, .C.A.B.J. 34%.
The Akatsuki - .C.A.B.J. 0:2

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Zúñiga de bal onder controle te krijgen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz speelt de bal door. Klungelig pakt Ulloa de bal. Ulloa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Camhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik verovert de bal door een tackle van achteren. Soljancik geeft de bal voor. Sonaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Del Castillo is nu in balbezit. Mojica onderschept slim de pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica is nu in balbezit. Mojica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Akatsuki 40%, .C.A.B.J. 60%.
The Akatsuki - .C.A.B.J. 0:2