Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinds EQUIPO SANTO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Rea rent richting de bal. Peñafiel onderschept slim de pass. Peñafiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Loayza rent richting de bal. Ubilla is nu in balbezit. Loayza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loayza krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Machaca is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Forteza geeft een hoge lob. Cronembold met een sublieme pass. Tordoya heeft problemen om de bal te vangen. Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 44%, EQUIPO SANTO 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kevinds - EQUIPO SANTO 0:0

56e minuut.
Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo met een sublieme pass. Peñafiel rent richting de bal. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Anzaldo is nu in balbezit. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier geeft een lange en hoge pass. Condori rent richting de bal. Condori draait met de bal, schiet en ... Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - EQUIPO SANTO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 42%, EQUIPO SANTO 58%.
kevinds - EQUIPO SANTO 0:1