Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol thestronger
Torneo Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza passt de bal met de wreef. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:1

11e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Serrano speelt de bal door. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Liendo rent richting de bal. Liendo passt de bal zonder na te denken. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rosas met een sublieme pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias geeft een hoge lob. De Meza bokst de bal weg. Sandy is nu in balbezit. Sandy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:2

22e minuut.
Liendo speelt de bal door. Galvis rent richting de bal. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Sandy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forteza is nu in balbezit. Forteza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Meza trapt de bal weg. Forteza kopt de bal weg. Sandy rent richting de bal. Sandy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Anzaldo met een sublieme pass. Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza passt de bal zonder na te denken. Galvis is nu in balbezit. Galvis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sandy rent richting de bal. Sandy passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:3

40e minuut.
Quintans met een snelle inworp. Topolansky rent richting de bal. Topolansky geeft een lange en hoge pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 85%, thestronger 15%.
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:4

49e minuut.
De Meza met een sublieme pass. Quispe kopt de bal weg. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:5

52e minuut.
Liendo controleert de bal met de borst. Liendo passt de bal in één keer door. Sandy rent richting de bal. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Quintans geeft een lange en hoge pass. Daar is Forteza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forteza probeert naar een medespeler te passen. Sandy rent richting de bal. Sandy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Liendo met een sublieme pass. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo met een sublieme pass. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel. De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galvis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:6

69e minuut.
Anzaldo geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. Quispe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quispe krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. De Meza met een snelle inworp. Liendo is nu in balbezit. Galvis is nu in balbezit. Galvis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:7

74e minuut.
De Meza probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serrano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano met een sublieme pass. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy draait met de bal, schiet en ... De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 76%, thestronger 24%.
Los Miserables del Futbol - thestronger 0:8