Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.C.A.B.J. Ballspielverein dusseldorf Frank
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Calvimontes met een snelle inworp. Zúñiga is nu in balbezit. Faldín maakt een afschuwelijke overtreding. Faldín krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Faldín verovert de bal door een tackle van achteren. Faldín passt de bal zonder na te denken. Cossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossio schiet op doel. Sonaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:1

22e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Camhi met een sublieme pass. Cossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siripaka trapt de bal weg. Torrico is nu in balbezit. Torrico passt de bal met de wreef. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Calvimontes rent richting de bal. Berzaín geeft de bal voor. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodríguez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz met een sublieme pass. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 1:1

41e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes onderschept slim de pass. Berzaín geeft een lange en hoge pass. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 42%, Ballspielverein dusseldorf Frank 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 1:1

47e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een hoge lob. Bocangel geeft een lange en hoge pass. Daar is Ulloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:1

52e minuut.
Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft de bal voor. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Torrico bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De Meza speelt de bal door. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:2

77e minuut.
Alanoca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz met een sublieme pass. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Camhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faldín is nu in balbezit. Faldín passt de bal met de wreef. Cossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 43%, Ballspielverein dusseldorf Frank 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.C.A.B.J. - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:2