Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thestronger EQUIPO SANTO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Yucra verovert de bal door een tackle van achteren. Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza probeert naar een medespeler te passen. Sandy rent richting de bal. Sandy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Loayza is nu in balbezit. Galvis onderschept slim de pass. Galvis speelt de bal door. Sandy is nu in balbezit. Sandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
thestronger - EQUIPO SANTO 1:0

14e minuut.
Machaca geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loayza. Serrano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza is nu in balbezit. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thestronger 47%, EQUIPO SANTO 53%.
thestronger - EQUIPO SANTO 1:0

50e minuut.
Adrian geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arroyo de bal onder controle te krijgen. Galvis is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Galvis haalt uit met een fantastische trap. Quinteros kopt de bal weg. Daar is Rea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Xavier rent richting de bal. Xavier haalt uit met een fantastische trap. Candia kopt de bal weg. Heredia rent richting de bal. Heredia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
thestronger - EQUIPO SANTO 1:1

66e minuut.
Forteza passt de bal in één keer door. Arias met een sublieme pass. Candia rent richting de bal. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Liendo passt de bal in één keer door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvis. Galvis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thestronger 54%, EQUIPO SANTO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thestronger - EQUIPO SANTO 1:1