Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol kevinds
Torneo Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Cronembold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales draait met de bal, schiet en ... De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:1

4e minuut.
Coronel passt de bal in één keer door. Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:2

11e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza geeft een lange en hoge pass. Daar is Ubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Ubilla rent richting de bal. Ubilla geeft een lange en hoge pass. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:3

31e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft een lange en hoge pass. Daar is Peñafiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñafiel schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ubilla rent richting de bal. Ubilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:4

36e minuut.
Ubilla probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal zonder na te denken. Ubilla is nu in balbezit. Ubilla schiet op doel. De bal raakt de paal. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza passt de bal in één keer door. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 87%, kevinds 13%.
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:4

51e minuut.
Anzaldo passt de bal in één keer door. Quispe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:5

52e minuut.
Cassaletti passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cronembold met een snelle inworp. Morales rent richting de bal. Morales met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Coronel verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Forteza de bal. Forteza passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza passt de bal in één keer door. Ubilla rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:6

76e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales speelt de bal door. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel schiet op doel. Paal! Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De Meza geeft de bal voor. Marañon is nu in balbezit. Marañon probeert naar een medespeler te passen. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe onderschept slim de pass. Quispe met een sublieme pass. Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Meza met een sublieme pass. Marañon kopt de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 75%, kevinds 25%.
Los Miserables del Futbol - kevinds 0:7