Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinds Los Miserables del Futbol
Normal Tactiek Torneo
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Carranza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Sanka rent richting de bal. Sanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 1:0

6e minuut.
Andia rent richting de bal. Andia probeert naar een medespeler te passen. Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanka is nu in balbezit. Sanka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 2:0

14e minuut.
Bonilla trapt de bal weg van het doel. Sanka kopt de bal weg. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 3:0

16e minuut.
Tórres Obleas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales is nu in balbezit. Morales geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Coronel heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría rent richting de bal. Chavarría passt de bal met de wreef. Sanka is nu in balbezit. Sanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Morales de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 4:0

19e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Ubilla is nu in balbezit. Ubilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Morales de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Anzaldo probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal in één keer door. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 5:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andia met de inworp. Morales met een sublieme pass. Sanka rent richting de bal. Sanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales is nu in balbezit. Morales speelt de bal door. Sanka rent richting de bal. Sanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintans met een snelle inworp. Ubilla is nu in balbezit. Ubilla schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 6:0

43e minuut.
Carranza speelt de bal door. Ubilla rent richting de bal. Ubilla passt de bal zonder na te denken. Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 17%, Los Miserables del Futbol 83%.
kevinds - Los Miserables del Futbol 7:0

47e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Chavarría passt de bal met de wreef. Sanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Chavarría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andia speelt de bal door. Sanka rent richting de bal. Sanka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Chavarría passt de bal zonder na te denken. Sanka rent richting de bal. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 8:0

60e minuut.
Doeltrap. De Meza trapt de bal weg van het doel. Anzaldo probeert de bal met de borst te controleren. Chavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría draait met de bal, schiet en ... Bonilla bokst de bal weg.

65e minuut.
Marañon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañon probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 9:0

67e minuut.
Inworp. Andia met een snelle inworp. Sanka rent richting de bal. Sanka schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ubilla rent richting de bal. Ubilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bonilla trapt de bal weg van het doel. Marañon kopt de bal weg. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría rent richting de bal. Chavarría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales speelt de bal door. Sanka rent richting de bal. Sanka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sanka rent richting de bal. Sanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 10:0

80e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanka is nu in balbezit. Sanka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Los Miserables del Futbol 11:0

86e minuut.
Quintans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andia met een snelle inworp. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Sanka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 27%, Los Miserables del Futbol 73%.
kevinds - Los Miserables del Futbol 11:0