Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE STRONGEST TRI .C.A.B.J.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Del Castillo de bal onder controle te krijgen. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:0

8e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Camhi onderschept slim de pass. Camhi met een sublieme pass. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:1

22e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa speelt de bal door. Flambury is nu in balbezit. Flambury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ulloa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vega is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zúñiga. Zúñiga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Franco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Langenbacher rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal met de wreef. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:2

43e minuut.
Araos geeft een hoge lob. Vespa kopt de bal weg. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. Kromberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 53%, .C.A.B.J. 47%.
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:3

52e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vespa de bal onder controle te krijgen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Langenbacher rent richting de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal met de wreef. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Berzaín verovert de bal door een tackle van achteren. Vega rent richting de bal. Berzaín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vega kan niet meer verder spelen. Chunchulin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Araos passt de bal in één keer door. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irahola. Irahola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 56%, .C.A.B.J. 44%.
THE STRONGEST TRI - .C.A.B.J. 1:3