Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.C.A.B.J. THE STRONGEST TRI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Irahola de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. Kromberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bascopé passt de bal met de wreef. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher rent richting de bal. Bascopé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - THE STRONGEST TRI 1:0

25e minuut.
Pantoja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Langenbacher speelt de bal door. Vespa rent richting de bal. Vespa met een sublieme pass. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Del Castillo is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 30%, THE STRONGEST TRI 70%.
.C.A.B.J. - THE STRONGEST TRI 1:0

58e minuut.
Vespa is nu in balbezit. Flambury verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Flambury met een snelle inworp. Quiroz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Franco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flambury met de inworp. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Berzaín geeft een hoge lob. Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.C.A.B.J. - THE STRONGEST TRI 1:1

76e minuut.
Jurado geeft een lange en hoge pass. Vespa is nu in balbezit. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - THE STRONGEST TRI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 59%, THE STRONGEST TRI 41%.
.C.A.B.J. - THE STRONGEST TRI 2:1