Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol EQUIPO SANTO
Torneo Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Adrian speelt de bal door. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 0:1

8e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Xavier rent richting de bal. Xavier passt de bal met de wreef. Heredia is nu in balbezit. Heredia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 0:2

11e minuut.
Quinteros geeft een hoge lob. Rea rent richting de bal. Rea speelt de bal door. Adrian is nu in balbezit. Adrian probeert naar een medespeler te passen. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintans is nu in balbezit. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia draait met de bal, schiet en ... De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Heredia kopt de bal weg. Adrian is nu in balbezit. Adrian met een sublieme pass. Heredia is nu in balbezit. Heredia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 0:3

22e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo speelt de bal door. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 0:4

26e minuut.
Heredia rent richting de bal. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo passt de bal met de wreef. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arroyo passt de bal in één keer door. Rea is nu in balbezit. Rea speelt de bal door. Heredia is nu in balbezit. Heredia schiet op doel. De Meza bokst de bal weg. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 0:5

33e minuut.
Cassaletti rent richting de bal. Condori rent richting de bal. Condori probeert naar een medespeler te passen. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:5

35e minuut.
Heredia heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo rent richting de bal. Xavier met een sublieme pass. Adrian rent richting de bal. Adrian haalt uit met een fantastische trap. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian draait met de bal, schiet en ... De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:6

38e minuut.
De Meza probeert naar een medespeler te passen. Tordoya kopt de bal weg. Xavier rent richting de bal. Xavier schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:7

40e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier speelt de bal door. Heredia rent richting de bal. Heredia heeft problemen om de bal te vangen. Heredia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Adrian de bal. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 90%, EQUIPO SANTO 10%.
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:7

46e minuut.
Rea rent richting de bal. Adrian met een sublieme pass. Heredia is nu in balbezit. Heredia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:8

51e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Topolansky geeft een lange en hoge pass. Tordoya met een sublieme pass. Xavier is nu in balbezit. Xavier schiet op doel. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:9

52e minuut.
Chavarría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heredia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. Adrian rent richting de bal. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:10

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Condori zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Tordoya de bal. Adrian is nu in balbezit. Adrian draait met de bal, schiet en ... De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavarría met een snelle inworp. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian speelt de bal door. Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tordoya is nu in balbezit. Tordoya passt de bal zonder na te denken. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier is nu in balbezit. Xavier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 1:11

70e minuut.
Xavier passt de bal met de wreef. Chavarría is nu in balbezit. Heredia onderschept slim de pass. Heredia haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Vaca geeft een hoge lob. Canedo is nu in balbezit. Canedo probeert naar een medespeler te passen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia schiet op doel. De Meza bokst de bal weg.

73e minuut.
Tordoya probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chavarría met de inworp. Heredia rent richting de bal. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Canedo passt de bal met de wreef. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tordoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordoya probeert naar een medespeler te passen. Rea is nu in balbezit. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel. Estrada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 83%, EQUIPO SANTO 17%.
Los Miserables del Futbol - EQUIPO SANTO 2:11