Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EQUIPO SANTO Ballspielverein dusseldorf Frank
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Condori passt de bal met de wreef. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 1:0

8e minuut.
Daar is Alanoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo speelt de bal door. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adrian is nu in balbezit. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:0

11e minuut.
Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori verovert de bal door een tackle van achteren. Condori passt de bal zonder na te denken. Heredia rent richting de bal. Heredia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia draait met de bal, schiet en ... Rivero bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Rioja met een snelle inworp. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori rent richting de bal. Condori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rea rent richting de bal. Rea geeft een lange en hoge pass. Alanoca met een sublieme pass. Cossio is nu in balbezit. Cossio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 50%, Ballspielverein dusseldorf Frank 50%.
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:1

52e minuut.
Condori met een snelle inworp. Alanoca is nu in balbezit. Xavier begaat een overtreding. Alanoca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alanoca kan niet meer verder spelen. Tintaya komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Tintaya rent richting de bal. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier rent richting de bal. Xavier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 3:1

75e minuut.
Rioja passt de bal in één keer door. Faldín rent richting de bal. Faldín probeert naar een medespeler te passen. Cossio is nu in balbezit. Cossio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 37%, Ballspielverein dusseldorf Frank 63%.
EQUIPO SANTO - Ballspielverein dusseldorf Frank 3:1