Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinds THE STRONGEST TRI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo met een sublieme pass. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Pantoja trapt de bal weg. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Cruz de bal. De bal raakt de paal. Campetella is nu in balbezit. Campetella draait met de bal, schiet en ... Bonilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - THE STRONGEST TRI 0:1

39e minuut.
Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vespa probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ubilla rent richting de bal. Ubilla probeert naar een medespeler te passen. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Kromberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 47%, THE STRONGEST TRI 53%.
kevinds - THE STRONGEST TRI 0:1

51e minuut.
Campetella is nu in balbezit. Campetella passt de bal in één keer door. Del Valle geeft een hoge lob. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Anzaldo geeft een lange en hoge pass. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel maakt een afschuwelijke overtreding. Coronel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Morales rent richting de bal. Langenbacher is nu in balbezit. Peñafiel onderschept slim de pass. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Kromberg bokst de bal weg.

68e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Langenbacher is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo speelt de bal door. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kevinds - THE STRONGEST TRI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 36%, THE STRONGEST TRI 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kevinds - THE STRONGEST TRI 1:1