Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.C.A.B.J. thestronger
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel. Salahues maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - thestronger 1:0

13e minuut.
Sonaglia trapt de bal weg van het doel. Lara kopt de bal weg. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Ulloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liendo rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salahues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Lara de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Torrico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bascopé komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga onderschept slim de pass. Flambury rent richting de bal. Flambury geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 38%, thestronger 62%.
.C.A.B.J. - thestronger 1:0

46e minuut.
Daar is Sandy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandy passt de bal in één keer door. Liendo is nu in balbezit. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Salahues bokst de bal weg.

52e minuut.
Berzaín rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Galvis rent richting de bal. Galvis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Camhi met een sublieme pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quiroz passt de bal in één keer door. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel passt de bal met de wreef. Ulloa rent richting de bal. Ulloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.C.A.B.J. - thestronger 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .C.A.B.J. 58%, thestronger 42%.
.C.A.B.J. - thestronger 2:0