Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol The Akatsuki
Torneo Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Mojica is nu in balbezit. Mojica met een sublieme pass. Aragon met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica onderschept slim de pass. Mojica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:1

8e minuut.
Quintans geeft een hoge lob. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mojica de bal. Mojica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:2

13e minuut.
Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Mojica schiet op doel. Doeltrap. De Meza met een harde bal richting middenveld. Quispe kopt de bal weg. De Meza bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Aragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragon met een sublieme pass. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Meza probeert de bal aan de voet te houden. Aragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragon probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vidaurre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbery is nu in balbezit. Barbery speelt de bal door. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cassaletti geeft de bal voor. Quintans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbery probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aragon met een sublieme pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal in één keer door. Mojica is nu in balbezit. Mojica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mojica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lisidini komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Camllavi met een sublieme pass. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Quispe rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosales zal de hoekschop nemen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:3

40e minuut.
Sánchez met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal met de wreef. Soljancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Lisidini rent richting de bal. Lisidini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Soljancik is nu in balbezit. Soljancik passt de bal zonder na te denken. Camllavi met een sublieme pass. Lisidini is nu in balbezit. Lisidini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 83%, The Akatsuki 17%.
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:3

46e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Soljancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lisidini de bal. Lisidini haalt uit met een fantastische trap. De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisidini is nu in balbezit. Lisidini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Barbery passt de bal in één keer door. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Lisidini rent richting de bal. Lisidini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De Meza trapt de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Quispe zijn tegenspeler op de grond. Quispe krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rosales rent richting de bal. Rosales speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Soljancik rent richting de bal. Soljancik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:4

55e minuut.
Quispe met een sublieme pass. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sánchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisidini neemt de penalty, wat een uithaal! De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Quispe met de inworp. Rosales is nu in balbezit. Rosales speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. De Meza trapt de bal weg. Aragon is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Quispe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Camllavi met een sublieme pass. Aragon speelt de bal door. Lisidini is nu in balbezit. Lisidini haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soljancik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal zonder na te denken. Lisidini probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Soljancik met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:5

69e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Barbery onderschept slim de pass. Lisidini rent richting de bal. Lisidini schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre passt de bal in één keer door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:6

88e minuut.
Aragon speelt de bal door. Barbery met een sublieme pass. Rosales speelt de bal door. Lisidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisidini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 79%, The Akatsuki 21%.
Los Miserables del Futbol - The Akatsuki 0:6