Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Akatsuki Los Miserables del Futbol
Normal Tactiek Torneo
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassaletti geeft een lange en hoge pass. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cassaletti rent richting de bal. Soljancik onderschept slim de pass. Soljancik met een sublieme pass. Mojica is nu in balbezit. Mojica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Soljancik met een snelle inworp. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monzón krijgt een gele kaart. Mojica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mojica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 1:0

15e minuut.
Aragon verovert de bal door een tackle van achteren. Aragon met een sublieme pass. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 2:0

16e minuut.
Soljancik met de inworp. Mojica rent richting de bal. Mojica probeert naar een medespeler te passen. Aragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragon probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Meza trapt de bal weg. Quispe kopt de bal weg. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 3:0

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Meza niet meer kan verder spelen. Roig komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Camllavi onderschept slim de pass. Camllavi probeert naar een medespeler te passen. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica draait met de bal, schiet en ... Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 4:0

34e minuut.
Soljancik met de inworp. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mojica zijn tegenspeler op de grond. Mojica krijgt een gele kaart. Quispe roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Quispe kan niet meer verder spelen. Chavarría komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintans rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales met een sublieme pass. Roig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Akatsuki 13%, Los Miserables del Futbol 87%.
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 4:0

47e minuut.
Camllavi is nu in balbezit. Camllavi passt de bal met de wreef. Mojica rent richting de bal. Mojica haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Aragon de bal. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría passt de bal zonder na te denken. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 6:0

63e minuut.
Vidaurre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintans is nu in balbezit. Soljancik maakt een afschuwelijke overtreding. Soljancik krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iturralde niet meer kan verder spelen. Flambury komt het veld opgelopen. Roig met een harde bal richting middenveld. Barbery speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Mojica is nu in balbezit. Mojica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 7:0

84e minuut.
Barbery speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Akatsuki 12%, Los Miserables del Futbol 88%.
The Akatsuki - Los Miserables del Futbol 7:0