Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EQUIPO SANTO THE STRONGEST TRI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tordoya de bal. Campetella rent richting de bal. Campetella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Langenbacher probeert naar een medespeler te passen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel. Estrada bokst de bal weg.

11e minuut.
Franco kopt de bal weg. Fontes is nu in balbezit. Fontes probeert naar een medespeler te passen. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel. Kromberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tordoya passt de bal zonder na te denken. Fontes is nu in balbezit. Fontes speelt de bal door. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - THE STRONGEST TRI 1:0

35e minuut.
Tordoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto passt de bal in één keer door. Campetella rent richting de bal. Campetella schiet op doel. Estrada bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo geeft een lange en hoge pass. Rea kan de bal niet met de borst controleren. Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 56%, THE STRONGEST TRI 44%.
EQUIPO SANTO - THE STRONGEST TRI 1:0

49e minuut.
Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo speelt de bal door. Vespa is nu in balbezit. Heredia onderschept slim de pass. Heredia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tordoya is nu in balbezit. Tordoya passt de bal zonder na te denken. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EQUIPO SANTO - THE STRONGEST TRI 1:1

65e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia draait met de bal, schiet en ... Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - THE STRONGEST TRI 2:1

74e minuut.
Araos probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher heeft problemen om de bal te vangen. Langenbacher geeft een lange en hoge pass. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tordoya is nu in balbezit. Fontes is nu in balbezit. Langenbacher rent richting de bal. Fontes is nu in balbezit. Fontes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 39%, THE STRONGEST TRI 61%.
EQUIPO SANTO - THE STRONGEST TRI 2:1