Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinds Ballspielverein dusseldorf Frank
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Arandia heeft problemen om de bal te vangen. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal in één keer door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Ballspielverein dusseldorf Frank 1:0

10e minuut.
Morales met een sublieme pass. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel is nu in balbezit. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Arandia de bal. Faldín rent richting de bal. Faldín passt de bal in één keer door. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arandia probeert naar een medespeler te passen. Andia rent richting de bal. Met opzet legt Rioja zijn tegenspeler op de grond. Rioja krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Algarañaz de bal. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal in één keer door. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel schiet op doel. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Algarañaz rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 47%, Ballspielverein dusseldorf Frank 53%.
kevinds - Ballspielverein dusseldorf Frank 1:0

50e minuut.
Pittaluga geeft de bal voor. Inworp. Ubilla met de inworp. Morales is nu in balbezit. Morales geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arandia probeert naar een medespeler te passen. Algarañaz rent richting de bal. Algarañaz passt de bal met de wreef. Faldín rent richting de bal. Faldín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Siripaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andia onderschept slim de pass. Rioja rent richting de bal. Andia onderschept slim de pass. Andia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Peñafiel verovert de bal door een tackle van achteren. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Siripaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 42%, Ballspielverein dusseldorf Frank 58%.
kevinds - Ballspielverein dusseldorf Frank 2:0