Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thestronger The Akatsuki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


23e minuut.
Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez schiet op doel. Salahues bokst de bal weg.

27e minuut.
Vidaurre met de inworp. Barbery rent richting de bal. Barbery passt de bal zonder na te denken. Soljancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soljancik geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara geeft een hoge lob. Vidaurre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel. Iturralde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Mojica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mojica is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara met een sublieme pass. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rosas met een sublieme pass. Sandy is nu in balbezit. Olmos onderschept slim de pass. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis schiet op doel. Iturralde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iturralde probeert naar een medespeler te passen. Lara geeft een lange en hoge pass. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thestronger 52%, The Akatsuki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thestronger - The Akatsuki 0:0

52e minuut.
Rosales passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery met een sublieme pass. Yucra rent richting de bal. Mojica onderschept slim de pass. Mojica schiet op doel. Salahues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Yucra rent richting de bal. Lara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarki. Tarki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Barbery met de inworp. Vidaurre met een sublieme pass. Soljancik met een sublieme pass. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thestronger 59%, The Akatsuki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thestronger - The Akatsuki 0:0