Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol .C.A.B.J.
Torneo Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Quispe passt de bal zonder na te denken. Berzaín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz speelt de bal door. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:1

13e minuut.
Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel met een sublieme pass. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulloa de bal. Ulloa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Camhi met een sublieme pass. Ulloa is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrico verovert de bal door een tackle van achteren. Torrico probeert naar een medespeler te passen. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel schiet op doel. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:2

23e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. De Meza met een sublieme pass. Quiroz kopt de bal weg. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vaca is nu in balbezit. Flambury verovert de bal door een tackle van achteren. Flambury geeft een hoge lob. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Quispe onderschept slim de pass. Quispe met een sublieme pass. Flambury rent richting de bal. Flambury passt de bal zonder na te denken. Ulloa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Meza trapt de bal weg van het doel. Quiroz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulloa de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. De Meza trapt de bal weg van het doel. Quiroz kopt de bal weg. Ulloa heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa draait met de bal, schiet en ... De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:3

36e minuut.
Quispe speelt de bal door. Cassaletti is nu in balbezit. Cassaletti met een sublieme pass. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Torrico rent richting de bal. Torrico met een sublieme pass. Ulloa rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jurado probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 80%, .C.A.B.J. 20%.
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:4

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flambury neemt de hoekschop. Bocangel rent richting de bal. Bocangel haalt uit met een fantastische trap. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:5

58e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz speelt de bal door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:6

60e minuut.
Cassaletti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flambury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz speelt de bal door. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Camhi onderschept slim de pass. Camhi passt de bal zonder na te denken. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:7

69e minuut.
Bocangel speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Ulloa rent richting de bal. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:8

71e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Bocangel speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Flambury verovert de bal door een tackle van achteren. Flambury geeft de bal voor. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:9

82e minuut.
Torrico passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal in één keer door. Ulloa probeert de bal aan de voet te houden. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:10

89e minuut.
Cassaletti rent richting de bal. Flambury verovert de bal door een tackle van achteren. Flambury passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 87%, .C.A.B.J. 13%.
Los Miserables del Futbol - .C.A.B.J. 0:10