Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EQUIPO SANTO .C.A.B.J.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Camhi de bal onder controle te krijgen. Tordoya is nu in balbezit. Tordoya passt de bal met de wreef. Xavier is nu in balbezit. Xavier schiet op doel. Sonaglia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - .C.A.B.J. 1:0

23e minuut.
Torrico met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa rent richting de bal. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Torrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo onderschept slim de pass. Torrico begaat een overtreding. Arroyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arroyo met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Camhi kan de bal niet met de borst controleren. Condori is nu in balbezit. Camhi begaat een overtreding. Camhi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Xavier onderschept slim de pass. Xavier schiet op doel. Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Torrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori bereikt de bal nog maar net als eerste. Condori passt de bal in één keer door. Heredia rent richting de bal. Heredia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 33%, .C.A.B.J. 67%.
EQUIPO SANTO - .C.A.B.J. 1:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Berzaín de bal onder controle te krijgen. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Tordoya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolívar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bolívar geeft een lange en hoge pass. Berzaín kopt de bal weg. Klungelig pakt Arroyo de bal. Ulloa rent richting de bal. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Torrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrico met een sublieme pass. Ulloa heeft problemen om de bal te vangen. Ulloa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ulloa onderschept slim de pass. Quinteros rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EQUIPO SANTO - .C.A.B.J. 1:1

84e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia is nu in balbezit. Heredia haalt uit met een fantastische trap. Del Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EQUIPO SANTO - .C.A.B.J. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EQUIPO SANTO 48%, .C.A.B.J. 52%.
EQUIPO SANTO - .C.A.B.J. 2:1