Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol THE STRONGEST TRI
Torneo Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Del Valle speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:1

7e minuut.
Inworp. Becerra met de inworp. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Becerra speelt de bal door. Langenbacher is nu in balbezit. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. De Meza trapt de bal weg van het doel. Langenbacher kopt de bal weg. Campetella rent richting de bal. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Langenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Cassaletti rent richting de bal. Langenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Campetella rent richting de bal. Campetella schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Campetella rent richting de bal. Pinto is nu in balbezit. Campetella rent richting de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Del Valle met een sublieme pass. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto passt de bal met de wreef. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:2

29e minuut.
Araos passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Langenbacher de bal onder controle te krijgen. Campetella rent richting de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... De Meza bokst de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Langenbacher onderschept slim de pass. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:3

33e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Campetella rent richting de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:4

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Meza niet meer kan verder spelen. Roig komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Quintans rent richting de bal. Inworp. Del Valle met de inworp. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Irahola rent richting de bal. Irahola met een sublieme pass. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto met een sublieme pass. Campetella rent richting de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ... Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 80%, THE STRONGEST TRI 20%.
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:5

48e minuut.
Roig trapt de bal weg van het doel. Langenbacher kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto speelt de bal door. Campetella rent richting de bal. Campetella haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:6

57e minuut.
Campetella probeert naar een medespeler te passen. Vespa is nu in balbezit. Vespa probeert naar een medespeler te passen. Becerra rent richting de bal. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campetella is nu in balbezit. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:7

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Irahola heeft problemen om de bal te vangen. Pinto speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:8

73e minuut.
Inworp. Becerra met een snelle inworp. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Roig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:9

80e minuut.
Campetella rent richting de bal. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Campetella schiet op doel. Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Del Valle rent richting de bal. Del Valle speelt de bal door. Campetella rent richting de bal. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 82%, THE STRONGEST TRI 18%.
Los Miserables del Futbol - THE STRONGEST TRI 0:9