Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE STRONGEST TRI Los Miserables del Futbol
Normal Tactiek Torneo
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher onderschept slim de pass. Langenbacher speelt de bal door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De Meza trapt de bal weg van het doel. Irahola kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Irahola rent richting de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 1:0

6e minuut.
Del Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto speelt de bal door. Campetella rent richting de bal. Campetella draait met de bal, schiet en ... De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Langenbacher is nu in balbezit. Quispe rent richting de bal. Langenbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 2:0

16e minuut.
Irahola met een sublieme pass. Daar is De Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Meza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 3:0

17e minuut.
De Meza geeft de bal voor. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal met de wreef. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Zbinden geeft een hoge lob. Araos kopt de bal weg. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 4:0

27e minuut.
Irahola is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Quispe met een sublieme pass. Campetella is nu in balbezit. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cassaletti is nu in balbezit. Araos verovert de bal door een tackle van achteren. Araos speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 5:0

38e minuut.
Irahola is nu in balbezit. Irahola probeert naar een medespeler te passen. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella schiet op doel. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Quispe probeert de bal aan de voet te houden. De Meza met een sublieme pass. Langenbacher is nu in balbezit. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 6:0

44e minuut.
Campetella rent richting de bal. Irahola is nu in balbezit. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola rent richting de bal. Irahola draait met de bal, schiet en ... De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Campetella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campetella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 12%, Los Miserables del Futbol 88%.
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 7:0

47e minuut.
Irahola is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Cassaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ... De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campetella bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 8:0

70e minuut.
Langenbacher met de inworp. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal met de wreef. Campetella is nu in balbezit. Campetella schiet op doel. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto met een sublieme pass. Campetella rent richting de bal. Campetella haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra speelt de bal door. Campetella is nu in balbezit. Campetella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Langenbacher met een sublieme pass. Vespa rent richting de bal. Quispe rent richting de bal. Vespa verovert de bal door een tackle van achteren. Vespa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 9:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Campetella rent richting de bal. Campetella schiet op doel. De Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE STRONGEST TRI 18%, Los Miserables del Futbol 82%.
THE STRONGEST TRI - Los Miserables del Futbol 9:0